Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін визначив пріоритетні сфери діяльності для реформування

30 серпня 2016, 10:19
579
2
Реклама

Розпорядженням Кабміну від 8 серпня № 612 затверджений перелік деяких пріоритетних сфер діяльності, для реалізації держполітики в яких потрібне ухвалення урядового рішення.

Так, Мінфіну доручено розробити ініціативу у сфері реформування податкової системи, Мінохоронздоров'я - відносній модернізації системи фінансування охорони здоров'я, Минрегионразвития - по реалізації урядової політики у сфері теплоенергетики, Мінприроди - запропонувати реформування системи держнагляду у сфері охорони природного довкілля, а також системи недропользования.

Мининфраструктуры доручено розробити проект відновлення мережі автомобільних доріг і формування якісно нової системи управління і фінансування дорожнього господарства, реформування ж/д транспорту, здійснення контролю за рухом вантажного транспорту на дорогах загального користування, приєднання України до Європейського авіаційного простору, вдосконалення системи держуправління на морському і річковому транспорті і у сфері торгового судноплавства.

Міністерству культури Кабмін доручив розробити нові підходи до сприйняття державної мови, Мининформполитики - запропонувати шляхи реформування системи иновещания, Міністерству закордонних справ - реформування дипломатичної служби, Міносвіти - концепцію нової української школи.

Згідно з документом, Минагрополитики повинне запропонувати уряду рішення у сфері приватизації і ефективності управління державними активами в агропромисловому комплексі, а також у сфері земельної реформи, держпідтримки сільського господарства.

А Державній аудиторській службі доручено пропрацювати питання реформування системи державного внутрішнього фінансового контролю на 2016-2020 роки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини