Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як оформляються матеріали про адмінпорушення при держреєстрації?

30 серпня 2016, 09:30
1588
0
Реклама

Сьогодні, 30 серпня, набула чинності Інструкція по оформленню матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері державної реєстрації.

Інструкція встановлює порядок складання протоколів про админправонарушениях, оформлення і зберігання матеріалів справ про админправонарушениях уповноваженими на те посадовцями Мінюстуголовних територіальних управлінь юстиції в АР Крим, в областях, містах Києві і Севастополі і представлення органам, уповноваженим розглядати справи про админправонарушениях, протоколів і матеріалів справ, відповідальність за здійснення яких передбачена частями першою - четвертої статті 166-11 і статтею 166-23 КоАП.

Повноваженнями по складанню протоколів наділені секретарі комісій по розгляду скарг у сфері державної реєстрації, а у разі відсутності секретаря - особа, що виконує його обов'язки.

Якщо правопорушення здійснене декількома особами, протокол складається на кожне обличчя окремо. У разі здійснення одним обличчям декількох окремих адміністративних правопорушень протоколи складаються по кожному з досконалих правопорушень.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини