Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Axon Partners супроводжує телеком-акселератор ВДНГ-TECh

22 серпня 2016, 14:39
633
0
Автор:
Реклама

Стартап-рух, який за останні роки став своєрідною модою у бізнесі, придбаває нові форми. Телеком-акселератор ВДНГ-TECh - це унікальний для нашої країни проект. Завданням цього акселератора є не підготовка проектів до що наслідує раунд венчурних інвестицій, а підготовка стартапа до роботи з однією конкретною компанією.

Телеком-операторы ніби Telefonica, Deutsche Telekom, Orange давно запустили стартап-акселераторы і таким чином відбирають для себе шляхи залучення трафіку і розширення бізнесу. У Україні піонером став Київстар.

Axon Partners із самого початку займався підтримкою технологічного бізнесу, юристи компанії ось вже декілька років консультують фаундеров технологічних стартпов в Часопысе. Отже робота Axon Partners з ВДНГ-TECh - це логічне продовження позиціонування як startup - friendly юристів.

"Ми готуємо і супроводжуємо підписання усіх необхідних для старту акселератора документів : договорів об проходження акселерационной програми, договорів про пошук інвестицій, договорів з менторами. Окрім цього, ми супроводжуємо кожну з команд, які проходять акселерацію : забезпечуємо очищення прав на код, юридичний захист (наскільки це можливо) технологій, допомагаємо не посваритися фаундерам, і інші розумні правові штуки", - підкреслює Дмитро Гадомский, адвокат, СЕО в Axon Partners.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини