Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦБФР реформує 4 офіційні видання

19 серпня 2016, 17:00
1102
0
Автор:
Реклама

У рамках процесу реформуванням державних друкованих ЗМІ НКЦБФР вирішила реформувати з 2017 року свої офіційні друкарські видання.

НКЦБФР розглянула пропозиції трудових колективів редакцій газети "Цінні папери України", хворіючи "Бюлетень. Цінні папери України", журналу "Ринок цінних паперів України", бюлетеня "Відомості Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку" про перетворенні їх на офіційні друкарські видання і у виході Комісії із складу засновників цих ЗМІ.

НКЦБФР не є центральним органом виконавчої влади або державним органом із спеціальним статусом, тому не може виступати засновником чи співзасновником офіційних друкарських видань.

Комісія вийде із складу засновників друкованих ЗМІ.

В той же час НКЦБФР завершує розробку законопроекту про розкриття інформації на ринку цінних паперів по реалізації норми Євродирективи Transparency Directive (Директива ЄС по гармонізації вимог до прозорості інформації про емітенти) і суміжних актів ЄС.

Законопроектом передбачено введення "єдиного вікна" розкриття інформації емітентами цінних паперів, що у свою чергу істотно зменшить витрати на розкриття за рахунок зміни каналів інформування. Дублювання таких каналів розкриття зробить неможливою підміну даних і підвищить рівень інформування інвесторів. Також заплановано відмінити обов'язкову публікацію інформації у офіційних друкарських виданнях.

Для виконання емітентами вимог чинного законодавства по обов'язковій публікації інформації в офіційних друкарських виданнях, до набуття чинності вказаних змін, відкладено реформування бюлетеня "Відомості Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку" у рамках другого етапу реформування друкованих ЗМІ.

Джерело: НКЦБФР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини