Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Україну пустили міжнародну платіжну систему Sigue Money Transfer

17 серпня 2016, 12:53
1541
0
Автор:
Реклама

Національний банк погоджував умови і порядок діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Sigue Money Transfer, платіжною організацією якої є компанія CEL.INT LTD - резидент Великобританії. 

Відомості про Sigue Money Transfer внесені в Реєстр платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем і операторів послуг платіжної інфраструктури.

Призначення Sigue Money Transfer - транзакції грошових переказів між фізичними особами. Переклади здійснюються в доларах США і євро.

Учасниками Sigue Money Transfer можуть бути банки, небанківські фінансові установи і поштові організації, які відповідно до законодавства країни, в якій вони зареєстровані, мають право на здійснення переказу коштів.

На сьогодні учасниками системи Sigue Money Transfer (колишня назва Coinstar Money Transfer) в Україні є 3 банки: "Приватбанк", "Ощадбанк" і "Юнекс Банк". Договори цих учасників зареєстровані НБУ до набуття чинності Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно функціонування платіжних систем і розвитку безготівкових розрахунків".

Всього Національний банк України погоджував умови і порядок діяльності в Україні 10 міжнародних платіжних систем, платіжними організаціями яких є нерезиденти, з них: 3 міжнародних карткових платіжних системи і 7 міжнародних систем переказу коштів.

Джерело: НБУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини