Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін вирішив, як оцінити спроможність можливого бенефіціара інвестиційного проекту

16 серпня 2016, 09:09
701
0
Автор:
Реклама

Мінфін наказом від 14 липня 2016 року № 616 затвердив Порядок проведення оцінки фінансового стану потенційного бенефіціара інвестиційного проекту, реалізація якого передбачається на умовах фінансового самоокуповування, а також визначення виду забезпечення для обслуговування і погашення позики, наданої за рахунок засобів міжнародних фінансових організацій, обслуговування якого здійснюватиметься за рахунок засобів бенефіціара.

Порядок встановлює єдині методичні основи проведення Міністерством оцінки фінансового стану бенефіціара, а також визначення виду і розміру забезпечення для обслуговування і погашення позики, яку планується надати за рахунок засобів міжнародних фінансових організацій, а також Кредитною установою для відновлення, діючою на підставі повноважень від Уряду Федеральної Республіки Німеччина.

Оцінка фінансового стану, фінансовому самоокуповуванню, визначення виду забезпечення і його розміру здійснюються при проведенні експертизи проектної пропозиції, передбаченої пунктом 6 Порядку підготовки і реалізації проектів.

Термін проведення оцінки, визначення виду забезпечення і його розміру не може перевищувати терміну, визначеного Порядком підготовки і реалізації проектів.

Результати оцінки використовуються для підготовки укладень про можливість надання бенефіціару позики і визначення розміру забезпечення зобов'язань бенефіціара.

Мінфін здійснює щорічний моніторинг виконання інвестиційного проекту і якості фінансового стану позичальника.

У разі надання засобів на реалізацію соціальних проектів, що фінансуються на безповоротній основі, аналіз фінансового стану бенефіціара і оцінка окупності проекту не здійснюються.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини