Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Гройсман доручив встановити осіб, причетних до можливого зриву запуску е-декларирования

15 серпня 2016, 17:50
617
0
Автор:
Реклама

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман призвав прийняти в найкоротші терміни усі рішення для повноцінного запуску системи електронного декларування.

"Система електронного декларування сьогодні запрацювала, хоча, на жаль, поки без сертифікату держспецзв'язку. Як стверджує НАПК, програмне забезпечення має достатні програмні модулі для представлення, зберігання і обнародування декларацій, як цього і вимагає законодавство, і може починати працювати.

Про те, чого не вистачило, щоб запустити систему в повноцінному виді. По-перше, усі необхідні рішення, щоб виправити цю ситуацію, мають бути прийняті і реалізовані в найкоротші терміни. І, по-друге, відповідно до мого доручення, Національне агентство України з питань державної служби зараз проводить службову перевірку по встановленню осіб, причетних до спроб перешкодити вчасно почати роботу системи електронного декларування. По її результатах робитимемо висновки. І все одно система електронного декларування в Україні буде"!, - пообіцяв Прем'єр.

Джерело: Урядовый портал

Нагадаємо, у 00:00 15 серпня НАПК запустило е-декларирование, незважаючи на неузгодження. А суддя Окружного адмінсуду Києва Євгеній Аблов пояснивчому чиновник притягатиме до відповідальності за подачу недостовірних даних, починаючи з 15 серпня, навіть за відсутності сертифікату.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини