Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Галасюк розповів, що американські супутники знають про українську економіку

11 серпня 2016, 15:14
894
2
Автор:
Реклама

"На думку учених, нічне освітлення може розглядатися як наочний індикатор людської активності, а, отже, і економічного розвитку. Країна з роками стає "яскравіше" вночі - значить, там розвиток, добробут людей росте. Тьмяніє - значить, життя там чомусь завмирає, люди бідніють", - розповів на своїй сторінці у Фейсбук голова Комітету з питань промислової політики і підприємництва, нардеп від Радикальної партії Віктор Галасюк.

Так, використовуючи дані супутників Військово-повітряних сил США (DMSP) і GoogleMaps, голова промислового Комітету показав "світлові карти" за станом на 1992 і 2013 роки: "Подивитеся уважно на нашу країну. Тепер ви знаєте як виглядає деіндустріалізація і соціально-економічний регрес. Цей наслідок руху за течією в чужому фарватері. Без керма і ветрил", - констатує Галасюк.

Депутат, якого вважають одним з головних лобістів промисловості, відмічає, що абсолютно інший ситуація являється в таких країнах як Польща, Туреччина і Румунія, не кажучи вже про Німеччину і Італію. "Світлі наслідки" справжніх економічних реформ і сучасної індустріалізації в них цілком очевидні.

Технологічна модернізація країни, прискорений промисловий і економічний розвиток повинні стати головними завданнями української влади, - переконаний політик. Замість цього, залежність від іноземних кредитів і проголошення "успіху реформ", тоді як ріст ВВП прогнозується на рівні критичного 1% в рік, пророкують Україні "царство пітьми" ще на роки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини