Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обласні лісгоспи повідомлятимуть про вирубування дерев

10 серпня 2016, 15:01
620
0
Автор:
Реклама

Усім начальникам обласних управлінь лісового і мисливського господарства, керівникам лісгоспів доручено оприлюднити на сайтах повну інформацію про вирубування дерев на лісових ділянках і реєстр видачі лісорубного квитка. Про це повідомила в.о. голови лісового агентства Кристина Юшкевич під час інспекції роботи лісової охорони на Чернігівщині.

Вона заявила, що дала доручення забезпечити виставляння на аукціони з продажу необробленої деревини усього об'єму лісової продукції і дотримуватися чіткого механізму її реалізації. "Після аукціонів обласні управління повинні розмістити на сайтах виробничі програми лісових господарств. Такі заходи потрібні для забезпечення потреб вітчизняної деревообробної промисловості. Суспільство повинне знати, які об'єми покупалися, а які насправді переробляють", - підкреслила К. Юшкевич.

Таким чином, публікуватиметься перелік лісових ділянок про проведення вирубувань деревини в лісах, відведених для заготівлі деревини в порядку вирубувань головного користування і вирубувань формування і оздоровлення, пов'язаних і не пов'язаних з веденням лісового господарства. Також оприлюдниться реєстр видачі лісорубного квитка на заготівлю деревини.

Джерело: Минагрополитики

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини