Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Активи неплатоспроможних банків продаватимуть через ProZorro

4 серпня 2016, 16:00
875
0
Автор:
Реклама

4 серпня був підписаний Меморандум про співпрацю між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Національним банком України, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб і Transparency International Україна по реалізації активів неплатоспроможних банків.

Сторони ставлять собі метою створити в Україні прозору і ефективну систему реалізації майна (активів) неплатоспроможних банків і банків, які ліквідовуються.

Для досягнення цієї мети запланована реформа системи реалізації майна (активів) неплатоспроможних банків і банків, які ліквідовуються шляхом перекладу її у формат електронних торгів, які здійснюватимуться за стандартами, критеріями і технологією системи електронних публічних закупівель ProZorro.

У рамках цієї співпраці будуть створені єдині прозорі і недискримінаційні правила відбору організаторів торгів, що мають право надавати послуги неплатоспроможним банкам і банкам, які ліквідовуються, а також інвесторам, які зацікавлені в придбанні майна (активів) таких банків через систему торгів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини