Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Попередній дозвіл на недропользование видає комісія Госгеонедр

28 липня 2016, 12:42
671
0
Автор:
Реклама

Міністерство екології і природних ресурсів наказом від 6 липня 2016 року № 246 затвердило Положення про Комісії з питань недропользования.

Комісія створюється в Госгеонедрах для попереднього розгляду матеріалів про надання, продовження терміну дії, припинення, відновлення, переоформлення, анулювання дозволів і внесення змін до спеціальних дозволів на користування надрами.

Комисия діє в складі, який затверджується наказом Госгеонедр. До її складу включаються фахівці Секретаріату Кабінету Міністрів, міністерств і інших центральних органів виконавчої влади. У Комісію входять не менше трьох фахівців від Мінприроди.

Комісія здійснює:

- попередній розгляд заяв і документів, що додаються до них, наданих суб'єктами господарювання для отримання дозволів без проведення аукціонів відповідно до пункту 8 Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрамидокументів про продовження терміну дії, переоформлення, внесення змін до дозволів, припинення, відновлення дії, анулюванні дозволу відповідно до пунктів 14, 16, 17, 22 і 23 Порядки і інших документів, наданих структурними підрозділами Госгеонедр, спеціалізованими державними геологічними підприємствами, установами, організаціями, що відносяться до сфери управління Госгеонедр;

- надання пропозицій і рекомендацій Голові Госгеонедр про надання дозволів, продовження терміну дії, переоформлення, внесення змін до дозволів, припинення, відновлення дії, анулювання дозволу;

- узгодження проектів дозволів;

- попередній розгляд інших питань, що виникають в процесі обробки документів, що стосуються питань недропользования.

Пропозиції і рекомендації Комісії враховуються при видачі наказів Госгеонедр.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини