Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішено, як притягати до відповідальності службовців Госгеокадастра

18 липня 2016, 17:48
773
0
Автор:
Реклама

Госгеокадастр наказом від 2 червня 2016 року № 156 ствердив Положення про дисциплінарну комісію по розгляду дисциплінарних справ.

Дисциплінарна комісія є постійно діючою і працює на громадських засадах. До її складу входить не менше 6 членів (держслужбовці Госгеокадастра і представники, обрані на конференції держслужбовців). Також можуть включатися представники громадських об'єднань, які мають досвід роботи у сфері державного управління, державної служби або по юридичній спеціальності. У комісії може бути не більше двох представників громадських об'єднань.

Термін повноважень членів дисциплінарної комісії складає 3 року.

У випадку якщо один з членів дисциплінарної комісії прямо підпорядкований особі, відносно якої відкрито або здійснюється дисциплінарне провадження, він не повинен брати участь в ухваленні рішення.

Представлення дисциплінарної комісії є обов'язковим для розгляду головою Госгеокадастра і враховується їм при вирішенні питань застосування дисциплінарного стягнення чи закриття дисциплінарного провадження.

Перед накладенням дисциплінарного стягнення голова отримує письмові пояснення від держслужбовця, що притягається до дисциплінарної відповідальності. Впродовж 10 календарних днів він зобов'язаний прийняти рішення про застосування дисциплінарного стягнення на підставі представлення дисциплінарної комісії або надати мотивовану відмову.

Якщо при розгляді дисциплінарної справи в діях держслужбовця не виявлено дисциплінарної провини, голова наказом закриває дисциплінарне провадження.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини