Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений зразковий договір купівлі-продажу газу із спецпостачальниками для побутових споживачів і релігійних організацій

18 липня 2016, 13:26
747
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 13 липня 2016 роки № 444 ствердив зразковий договір купівлі-продажу природного газу з постачальниками природного газу із спеціальними обов'язками для потреб побутових споживачів і релігійних організацій.

Нагадаємо, спеціальні обов'язки покладаються на суб'єктів ринку природного газу у виняткових випадках і на певний термін з метою забезпечення громадських інтересів в процесі функціонування ринку природного газу в об'ємі і на умовах, визначених Кабінетом Міністрів після консультацій з Секретаріатом Енергетичного Співтовариства.

Суб'єкт ринку природного газу, на якого покладаються спеціальні обов'язки, має право на отримання компенсації економічно обгрунтованих витратзменшених на прибутки, отримані в процесі виконання покладених на нього спеціальних обов'язків, і з урахуванням допустимого рівня прибутку.

Згідно із зразковою угодою продавець зобов'язується передати покупцеві в 2016 - 2017 роках природний газ, а покупець зобов'язується прийняти і сплатити його на певних договором умовах.

Природний газ, який передається за цим договором, використовується покупцем виключно для постачання побутовим споживачам і релігійним організаціям (окрім об'ємів, використовуваних для здійснення їх виробничо-комерційної діяльності).

За цим договором може бути переданий природний газ власної здобичі (природний газ, здобутий на території України) і / або імпортований природний газ (за кодом згідно УКТЗЕД 2711 21 00 00, ввезений НАК "Нафтогаз України" на митну територію України).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини