Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пропонується публікувати перелік об'єктів комунальної власності

14 липня 2016, 13:30
609
0
Реклама

Групою депутатів на чолі з О. Ляшко до парламенту внесений законопроект № 4966 "Про Відкритий Перелік об'єктів права комунальної власності".

Згідно з проектом, Відкритий Перелік об'єктів права комунальної власності - це систематизований актуальний список таких об'єктів, що містить характеристики об'єктів, їх однозначно идентифицирующе; інформацію про правові обтяження і обмеження відносно таких об'єктів; відомості про використання таких об'єктів, у тому числі про економічні умови їх використання, суб'єктів, яким такі об'єкти надані в користування і тому подібне

У Перелік вноситься інформація про такі об'єкти:

- земельні ділянки;
- нерухоме майно (окрім земельних ділянок);
- корпоративні права;
- транспортні засоби.

Ведення Переліку на відповідній території і його обнародування відноситься до компетенції виконавчих органів сільських, селищних, міських рад.

Передбачається, що Перелік оновлюється не рідше чим раз на тиждень і публікується відповідним виконавчим органом на Єдиному веб-порталі Відкритого Переліку об'єктів права комунальної власності. Крім того, додатково розміщується на веб-сайті відповідної ради з вказівкою дати, за станом на яку такий Перелік є актуальним.

За порушення вимог цього закону нестимуть відповідальність посадовці відповідного виконавчого органу : за необнародування Переліку, обнародування в нім недостовірній і неповній інформації, несвоєчасне обнародування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини