Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пропонується ремонтувати будівлі ВР за рахунок депутатів

8 липня 2016, 15:55
992
3
Реклама

Народний депутат Вадим Рабинович подав до парламенту законопроект № 4898 про внесення зміни до Закону "Про управління об'єктами державної власності" відносно особливостей ремонту будівель Верховної Ради.

Пропонується встановити, що ремонт будівель, в яких розміщується ВР і використовуваних нею, здійснюється за власні засоби народних депутатів України.

Згідно з проектом депутати зобов'язані за власні засоби забезпечувати технічне обслуговування і, у разі потреби, проведення поточного і капітального ремонту об'єктів, а також нести фінансові і інші зобов'язання по реконструкції, реставрації, поточному і капітальному ремонтах, технічному переоснащенню будівель, в яких розміщується Верховна Рада і використовуваних нею.

Цей законопроект з'явився як реакція на заяву спікера А. Парубия про плановане переоснащення залу засідань і кулуарів Ради. В. Рабинович відмічає, що оскільки за рахунок батьків ремонтуються дитсади і школи, то надмірно за гроші платників податків ремонтувати ще і ВР. Таким чином, зміни дозволять скоротити витрати держбюджету.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини