Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВКП консультує групу компаній AWAS з питань відчуження і оренди повітряних суден

1 липня 2016, 09:56
655
0
Автор:
Реклама

ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" виступила юридичним радником групи компаній AWAS - одного з найбільших міжнародних лизингодателей авіаційного устаткування, з питань продажу і оренди повітряних суден у зв'язку з проведенням масштабної угоди по відчуженню портфеля, що включає 30 повітряних суден загальною вартістю понад 260 млн. доларів США, які орендуються 16 авіакомпаніями в 14 країнах світу, на користь KAHALA, одній з найбільшої міжнародних компаній, такої, що спеціалізується на придбанні, оренді і торгівлі використовуваними в комерційних цілях літаками і інший авіаційний устаткуванням. Метою угоди було рефінансування і корпоративна реструктуризація AWAS, що дозволяє реінвестувати отримані від продажу кошти в наступне придбання нових повітряних суден.

ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" надала юридичні консультації AWAS, банкам, що здійснювали фінансування, і іншим залученим сторонам за українським законодавством, включаючи питання корпоративної і договірної структуризації, регулювання авіаційної діяльності, митних процедур, оподаткування, страхування, валютного контролю і інш. Юристи "Василь Кисиль і Партнери" надали консультації стосовно застосування конвенції і міжнародної практики відчуження і оренди авіаційного устаткування Кейптаунской в Україні. Команда юристів також супроводжувала узгодження і підписання договору про новацію діючого договору оренди повітряного судна між AWAS і українською авіалінією.

Ганна Сисецкая, радник ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" і керівник проекту відмітила: "Ключовими завданнями цього проекту були забезпечення в ході усієї угоди безперебійної експлуатації повітряного судна українським оператором і захист міжнародних майнових прав власників і кредиторів на повітряне судно відповідно до конвенції Кейптаунской, питання практичного застосування якої в Державній авіаційній службі України досі виникають. Ми раді повідомити, що команда ВКП ефективно виконала поставлені клієнтом завдання".

Команда юристів ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" за цим проектом включає радника Ганну Сисецкуююриста Романа Рябенко і партнера Олександра Бородкина.

AWAS є одним з глобальних лідерів у сфері комерційного лізингу повітряних суден, впроваджує інноваційні рішення по фінансуванню і структуризації свого портфеля повітряних суден, що орендуються найбільшими авіалініями по всьому світу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини