Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє порядок функціонування електронної системи ліцензування госпдіяльності по будівництву об'єктів IV - V категорій

29 червня 2016, 18:01
1110
0
Реклама

Сьогодні, 29 червня, набув чинності наказ Минирегионразвития від 27.05.2016 № 132 про твердження Порядку функціонування електронної системи здійснення ліцензування господарської діяльності по будівництву об'єктів IV і V категорій складності.

Дана електронна система призначена для подачі документів у електронній формі за допомогою телекомунікаційних засобів зв'язку в орган ліцензування. Електронні документи на отримання ліцензії подаються через електронну систему заявником шляхом заповнення шаблонів і у вигляді файлів, підписаних ЭЦП заявника.

Утримувачем Системи є Державна архітектурно-будівельна інспекція України як орган ліцензування.

Госархстройинспекция забезпечує:

- розгляд електронних документів на отримання ліцензії з фіксацією усіх етапів розгляду документів в Системі;

- надання (позбавлення) права доступу відповідальних осіб до Системи;

- навчання відповідальних осіб роботі в Системі.

Устновлено, що на представлені електронні документи на отримання ліцензії створюється реєстраційна карткатакож визначений порядок реєстрації результату розгляду електронних документів на отримання ліцензії в Системі.

Наказ діє до набуття чинності порядку представлення документів в електронному вигляді в орган ліцензування і видачі ним документів в електронному вигляді за допомогою телекомунікаційних засобів зв'язку, встановленого Кабміном відповідно до ч. 3 ст. 10 Закону про ліцензування видів госпдіяльності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини