Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначені вимоги до матеріально-побутового забезпечення біженців, що проживають в пунктах тимчасового розміщення

29 червня 2016, 12:02
591
0
Реклама

Наказом МВС від 28.03.2016 № 217 затверджені Вимоги до матеріально-побутового забезпечення біженців і осіб, що потребують додаткового захисту, проживають у пунктах тимчасового розміщення біженців.

Документом затверджені вимоги до житлово-побутових умовам, організації живлення, медичному забезпеченню, речовому забезпеченню.

Вказаним особам повинні предоставлить обладнані житлазабезпечені усім необхідним (приміром, навіть кімнатами для задоволення релігійних потреб).

Також розміщені в ПВРБ особи забезпечуються живленням - в їдальні пункту або готують їжу самі.

Меддопомога і консультації надаються медичними працівниками в пункті охорони здоров'я ПВРБ, а також в установах охорони здоров'я. При лікуванні вказані особи забезпечуються ліками, медизделиями відповідно до призначення лікаря.

Також розміщені в ПВРБ особи забезпечуються речовим майном - набором постільної білизни, предметами особистої гігієни, миючими засобами, предметами побутового призначення. Одягом і взуттям забезпечуються особи, що не мають власного одягу або взуття, або якщо їх одяг або взуття не придатні для використання.

Відмітимо, що у ПВРБ тимчасово розміщуються особи:

1) які подали заяву про визнання біженцем або особою, що потребує додаткового захисту;

2) відносно яких прийнято рішення про оформлення документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, що потребує додаткового захисту;

3) визнані біженцем або особою, що потребує додаткового захисту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини