Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначений порядок виплати військовослужбовцям військових прокуратур винагороди за участь в АТО

17 червня 2016, 09:27
511
0
Автор:
Реклама

Генпрокуратура наказом від 6 червня 2016 року № 198 затвердила Порядок виплати військовослужбовцям військових прокуратур винагороди за безпосередню участь у військових конфліктах або АТО, інших заходах в умовах особливого періоду.

Військовослужбовці вважаються такими, які беруть безпосередню участь в АТО, у разі одночасного дотримання наступних умов:

- залучені до проведення АТО в порядку, встановленому законодавством;

- знаходяться в районі проведення АТО.

Виплата винагороди здійснюється:

- військовослужбовцям, які обіймають посади у військовій прокуратурі сил АТО, - Генпрокуратурою;

- військовослужбовцям, на яких покладено тимчасове виконання службових обов'язків на посадах у військовій прокуратурі сил АТО, а також що відряджається в райони проведення АТО для виконання службових завдань, - військовими прокурорами регіонів.

Військовослужбовцям за безпосередню участь у військових конфліктах або АТО, інших заходах в умовах особливого періоду виплачується винагорода в розмірі до 100 % місячного грошового забезпечення в межах бюджетних призначень.

Розмір винагороди визначається виходячи з розміру посадового окладу, окладу по військовому званню, щомісячних додаткових видів місячного грошового забезпечення постійного характеру, премії.

Винагорода виплачується пропорційно часу участі у військових конфліктах або АТО, інших заходах в умовах особливого періоду.

У накази про виплату винагороди включаються також військовослужбовці, які під час виконання окремих завдань загинули, захоплені в полон або заручники, або безвісно відсутні.

При цьому винагорода виплачується наступним членам сімей військовослужбовців : дружині (дружину), а при її (його) відсутності - повнолітнім дітям, які проживають разом з нею (ним), або законним представникам (опікунам, опікунам) або усиновлювачам неповнолітніх дітей (інвалідів з дитинства - незалежно від їх віку), а також особам, що знаходяться на утриманні військовослужбовців, або батькам військовослужбовців в рівних частках, якщо військовослужбовці не полягають в шлюбі і не мають дітей.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини