Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Апеляційних суддів з Києва, що пропустили оцінювання, оцінять в липні

16 червня 2016, 10:16
364
0
Автор:
Реклама

З 12 квітня по 6 червня 2016 року Вища кваліфікаційна комісія суддів України проводила первинне кваліфікаційне оцінки суддів апеляційних судів Київського регіону.

На оцінювання не явилися 23 судді, з них:

- 8 суддів у зв'язку з перебуванням у відпустці, у тому числі 7 суддів у зв'язку з перебуванням у відпустці по догляду за дитиною;

- 15 суддів у зв'язку з тимчасовою непрацездатністю (з них 3 суддів тільки під час співбесіди).

У ВККС поступило 13 заяв суддів, що не явилися, про встановлення термінів проведення їх первинного кваліфікаційного оцінювання.

15 червня 2016 року ВККС вирішила провести впродовж липня 2016 роки первинне кваліфікаційне оцінювання суддів апеляційних судів Київського регіону, які не явилися для проходження оцінювання або його етапів з поважних причин і подали в Комісію заяви про встановлення термінів проведення з них первинного кваліфікаційного оцінювання

Крім того, у зв'язку із закінченням додаткової перевірки цих суддівських досьє судді Київського апеляційного господарського суду Мартюк Антоніни Іванівни і суддів Апеляційного суду міста Києва Гаращенко Дмитра Руслановича, Глиняного Віктора Петровича також включені в список співбесід.

Рішенням ВККС від 15 червня 2016 року затверджений список суддів, які проходитимуть оцінювання, графік проведення первинного кваліфікаційного оцінювання і перелік завдань для проведення анонімного письмового тестування.

Джерело: ВККС

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини