Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ рекомендував Держпраці розробити вимоги до експертних організацій

14 червня 2016, 17:34
517
0
Автор:
Реклама

За результатами проведеного дослідження на засіданні Антимонопольного комітету схвалені рекомендації Держпраці по припиненню дійякі містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, усуненню причин виникнення цих порушень і умов, ним сприяючих.

Держпраці рекомендовано розробити і представити на затвердження в Минсоцполитики проект нормативно-правового акту, який визначатиме вимоги до експертних організаційякі мають право надавати укладення експертизи охорони праці і безпеки промислового виробництва суб'єкта господарювання.

Держпраці повинна заздалегідь погоджувати такий проект в установленому порядку з Антимонопольним комітетом. Про результати розгляду рекомендацій Держпраці повідомить в АМКУ в шестидесятиденний термін.

Нагадаємо, для виконання робіт підвищеної небезпеки і на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки працедавець повинен отримати дозвіл. Дозвіл надає Держпраці або її територіальний орган безкоштовно на підставі заяви і укладення експертизи, яка надається експертними організаціями (за відповідну плату).

Джерело: АМКУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини