Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнені особливості забезпечення житлом військовослужбовців

10 червня 2016, 11:22
597
0
Автор:
Реклама

Міноборони наказом від 29 квітня 2016 року № 231 затвердило Зміни в Інструкцію про організацію забезпечення військовослужбовців Збройних Сил і членів їх сімей житлами.
.

Вказується, що при вступі житла в населених пунктах, в яких не ведеться квартирний облік у зв'язку з відсутністю військових частин Збройних Сил, заступник Міністра оборони стверджує пропорційність розподілу між гарнізонами житлаяке передається в гарнізони для розподілу в цих населених пунктах. Вказана інформація формується на підставі даних про кількість військовослужбовців і осіб, звільнених з військової служби в запас або відставку, які знаходяться на квартирному обліку в гарнізонах Збройних Сил, і кількості охочих отримати житло в іншому населеному пункті.

Після затвердження пропорційності розподілу житла між гарнізонами квартирно-експлуатаційні органи і житлові комісії проводять розподіл квартир з обов'язковим дотриманням черговості квартирного обліку осіб, що виявили бажання на отримання цього житла.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини