Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НААУ планує відкрити представництва в Іспанії і Польщі

9 червня 2016, 12:27
495
0
Автор:
Реклама

Відбулося засідання Комітету з міжнародних зв'язків НААУ, на якому були підведені підсумки діяльності впродовж квітня-травня і обговорювалися подальші плани міжнародної співпраці.


Голова Комітету Іван Гречковский (на фото) прокоментував результати візиту делегації НААУ в Канаду і попередні домовленості про взаємодію. Були підведені підсумки участі в XI щорічної конференції керівників адвокатури IBA (IBA Annual Bar Leaders Conference) і Mid - year meetings.

Також обговорювалися питання взаємодії із стратегічними партнерами НААУ ССВЕ (Рада адвокатів і юридичних суспільств Європи) і IBA (Міжнародна асоціація юристів) в питанні протидії порушенням прав адвокатів у Україні. Так, 16 травня IBA надіслала вищому керівництву України лист відносно системних порушень прав адвокатів. ССВЕ, яка надсилала аналогічний лист в квітні, також звернулася до НААУ із запитом про статистику порушень таких прав в цілях подальшого реагування на цю проблему.

И. Гречковский повідомив також про позитивні відгуки ССВЕ із приводу конституційної реформияка введе в Україні виняткове право адвокатів на представництво в судах.

На засіданні обговорювалися плани відкриття нових іноземних представництв НААУ у Польщі і Іспанії. Комітет вирішив рекомендувати САУ відкрити представництво в Польщі (м. Варшава). Призначити директором такого представництва рекомендовано члена САУ Оксану Комарницкую.

Рішення про представництво в Іспанії прийматиметься під час наступних засідань.

Джерело: НААУ

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини