Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок подачі звітності телекомоператорами і провайдерами

3 червня 2016, 16:00
688
0
Автор:
Реклама

НКРСИ рішенням від 5 квітня 2016 року № 180 затвердила Порядок надання операторами, провайдерами телекомунікацій звітності і інформації.

Встановлено, що усі оператори і провайдери, які включені в Реєстр операторів, провайдерів телекомунікацій, безоплатно надають НКРСИ піврічну і річну звітність.

Якщо оператор/провайдер включений в Реєстр, але фактично не здійснює діяльності у сфері телекомунікацій, він зобов'язаний повідомити про це НКРСИ листом в строк, встановлений для надання звітності.

Оператори/провайдери при наданні звітності і інформації зобов'язані вказувати достовірні і об'єктивні дані про себе і свою діяльність у сфері телекомунікацій. Звітність і інформація надається в наступні терміни:

- піврічна звітність - не пізніше за останнє число місяця, що йде за звітним періодом;
- річна звітність - не пізніше за 20 лютого року, що йде за звітним;
- інформація для визначення ринків певних телекомунікаційних послуг і проведення їх аналізу - в терміни, об'ємах, формах (з потреби), певних НКРСИ;
- інформація, яка потрібна для моніторингу тарифів, аналітичних матеріалів по стану і розвитку галузі зв'язку, аналізу результатів держнагляду, а також розгляду звернень споживачів, - не пізніше чим впродовж 14 календарних днів з дати отримання запиту, якщо інше не вказане в запиті НКРСИ.

Форми річній і піврічній звітності і інструкції відносно їх заповнення встановлюються рішенням НКРСИ.

Результати аналізу наданою операторами, провайдерами телекомунікацій звітності і інформації кожні півроку розміщуються на офіційному веб-сайті НКРСИ.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини