Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пропонується приватизовувати заклади ветеринарної і фітосанітарної сфери

1 червня 2016, 14:53
614
0
Реклама

Розроблений і опублікований для обговорення на сайті Госпродпотребслужбы законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі" по врегулюванню процесу приватизації підприємств і установ ветеринарної і фітосанітарної сфери".

Законопроектом передбачається роздержавлення ветлікарень, ветеринарних і фітосанітарних лабораторій.

Чиновники вважають, що це дозволить диверсифікувати систему контролю, розвантажити місцеві бюджети, делегувати повноваження на регіональний рівень, притягати приватні господарюючі суб'єкти до роботи по забезпеченню епізоотичного благополуччя країни.

Також відзначається, що під час роботи автори законопроекту намагалися врахувати інтереси усіх зацікавлених сторін, створити механізми підтримки ветеринарної медицини, створити соцгарантии забезпечення прав тих фахівців, які сьогодні працюють в системі.

Тому основною метою проекту є впровадження спрощеного процесу прозорої приватизації, яка забезпечить передачу засобів виробництва трудового колективу збереження робочих місць і соціальній значущості закладів ветеринарної медицини і фітосанітарної сфери.

Джерело: Урядовий портал

Нагадаємо, раніше Госпродпотребслужба заявляла, що має намір делегувати бізнесу повноваження держлабораторій.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини