Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За основу прийняті зміни для розвитку природно-заповідного фонду

1 червня 2016, 13:09
492
0
Реклама

Верховною Радою 1 червня прийнятий за основу законопроект № 3124 про внесення змін до деяких законодавчих актів відносно заходів, спрямованих на сприяння розвитку природно-заповідного фонду України.

Законопроект розроблений з метою усунення колізій у сфері відшкодування шкоди (збитків) підприємствам, установам, організаціям, що знаходяться в державній власності, установами природно-заповідного фонду в процесі придбання права користування земельними ділянками.

Передбачається, зокрема, прискорення придбання установами природно-заповідного фонду права користування земельними ділянками, при цьому заплановані до вилучення у підприємств, установ, організацій земельні ділянки надаватимуться в постійне користування установам природно-заповідного фонду і використовуватимуться ними в цілях збереження, відтворення і ефективного використання природних комплексів і об'єктів, що мають особливу природоохоронну, оздоровчу, історико-культурну, наукову, освітню і естетичну цінність, в інтересах народу України.


Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини