Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок отримання даних про зарплату для призначення пенсії при втраті документів про її нарахування і виплату

25 травня 2016, 12:40
1389
0
Автор:
Реклама

Мінфін і Минсоцполитики наказом від 28 березня 2016 роки № 305/392правління ПФУ постановою № 6-1 ствердили Порядок отримання з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків даних про заробітну плату (доході) для призначення пенсії у разі втрати документів про її нарахування і виплату.

Визначений механізм обміну інформацією на центральному рівні між ГФС і ПФУ, а також порядок складання і представлення ПФУ запитів на отримання інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків (ГРФО) відносно даних про заробітну плату (доході) за період з 1 січня 1998 року до 1 липня 2000 року (за наявності) для призначення пенсії у разі втрати документів про її нарахування і виплату.

ПФУ подає запити в ГФС, а ГФС відповідає виключно у електронній формі за допомогою телекомунікаційних каналів конфіденційного зв'язку в спеціальній телекомунікаційній системі (мережі) органів виконавчої влади Національної системи конфіденційного зв'язку.

У разі виникнення обставин, які роблять неможливим виконання положень Порядку, суб'єкти інформаційного обміну зобов'язані інформувати про це один одного впродовж 2 робочих днів з дати їх виникнення.

Пенсійний фонд впродовж 5 робочих днів з дати отримання повідомлення або звернення про отримання даних про заробітну плату (доході) фізичних осіб для призначення пенсії у разі втрати документів про її нарахування і виплату формує запит і подає його в ГФС. Запит формується при необхідності, але не частіше чим раз на день, і може містити інформацію по одному або декількох фізичних особах.

Порядок отримання даних про заробітну плату 2006 року визнаний таким, що втратило силу.


Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини