Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Трудові книжки вже не поспішають відміняти

24 травня 2016, 17:40
2804
2
Реклама

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що трудові книжки вже не грають ніякої ролі, але невідомо, коли їх відмінять.

"Трудова книжка абсолютно ні про що не говорить. Вона свідчить тільки про місце, де ви працювали, але цю ж інформацію можна отримати в Пенсійному фонді", - відмітив А. Реву в ефірі "Радіо Свобода".

При цьому Міністр пішов від відповіді на питання, як швидко можуть відмінити трудові книжки: "Це була ідея попереднього великого реформатора Міністра. Правда, ніяких інших ідей я від нього не почув. Але якби це навіть зробили, це абсолютно б не вплинуло на економічну ситуацію в Україні. Воно не має значення ні для Пенсійного фонду, ні для економіки, ні для чого", - сказав А. Реву.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року до парламенту попереднім Кабміном був поданий законопроект, яким пропонувалося відмінити необхідність оформлення і ведення трудових книжок. Новий Кабмін не перереєстрував цей проект у ВР.

Джерело: Радіо Свобода

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини