Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Продовжений термін перевірки Київської КДКА

24 травня 2016, 16:50
523
0
Автор:
Реклама

Рада адвокатів України вирішила продовжити роботу спеціальної тимчасової комісії для перевірки КДКА м. Києва із-за її неналежного юридичного статусу.

На останньому засіданні 20 травня 2016 року члени САУ заслуховували інформацію про діяльність комісії і легітимності ОО Київська міська КДКА.

У зв'язку з необхідністю вивчення цієї ситуації детальніше і напрацювання дієвих рішень по законному врегулюванню цього питання, члени САУ продовжили термін роботи комісії. Її укладення будуть представлені в червні на наступному засіданні САУ.

Джерело: НААУ

Нагадаємо, Рада адвокатів України 23 квітня створив комісію для перевірки Київської КДКА із-за її неналежного юридичного статусу (вона була зареєстрована як ОО Київська міська КДКА). 23 травня Київська міська КДКА повідомила про перейменування на Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури міста Києва. Після цього НААУ повідомила, що Окружний адмінсуд Києва зобов'язав Міністерство юстиції встановити заборону використання повних, скорочених і викладених англійською мовою найменувань органів адвокатського самоврядування, визначених Законом про адвокатуру, і похідних від них найменувань в назві іншої юридичної особи, його відособлених підрозділів або громадських об'єднань без статусу юридичної особи.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини