Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для підтримки бізнесу відкриються 15 регіональних центрів

23 травня 2016, 09:53
716
0
Реклама

У рамках програми ЄС EU4BUSINESS між ЄС і ЄБРР було підписано угоду про відкриття в регіонах України 15 центрів підтримка малого і середнього бізнесу.

Завдяки цим центрам підприємці зможуть отримати професійну консультацію з питань, які потрібні спершу і просування бізнесу, отримання кредитів, модернізації і виходу на міжнародні ринки. Також це повинно допомогти бізнесу активніше брати участь в європейських програмах підтримки малого і середнього бізнесу COSME і HORIZON 2020.

Особливу увагу центри приділятимуть сільському господарству, енергоефективності, екологічному господарюванню, підвищенню якості громадських послуг і інфраструктури, інноваційним технологіям.

Центри створюватимуться на основі вже існуючих громадських і бізнес-асоціацій, які працюють в регіонах, і які будуть вибрані фахівцями ЄБРР через відкритий прозорий тендер.

Перші центри підтримки бізнесу вже працюють у Львові і Києві. У червні аналогічний центр відкриється в Харкові, потім - в Одесі, Івано-Франківську, Рівному, Хмельницькому, Вінниці, Чернігові, Миколаєві, Кіровограді, Полтаві, Дніпрі, Краматорську і Запоріжжі.

За інформацією Мінекономрозвитку

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини