Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФГВФЛ затвердив порядок відбору осіб для виконання робіт неплатоспроможним банкам

20 травня 2016, 17:38
1114
0
Автор:
Реклама

Фонд гарантування вкладів фізосіб рішенням від 28.03.2016 № 434 затвердив Положення про порядок відбору осіб, які можуть виконувати роботи (робити послуги) неплатоспроможним банкам або банкам, які ліквідовуються Фондом гарантування вкладів фізосіб.

Цим Положенням визначаються умови і порядок відбору осіб, які можуть виконувати роботи неплатоспроможним банкам або банкам, які ліквідовуються, по наступних напрямах:

- "Юридичні консультанти" (у тому числі "Робота з активами");

- "Фінансові консультанти" (у тому числі "Ведення бухгалтерського обліку і супровід ведення реєстру вимог кредиторів");

- "Організація торгів" (у тому числі "Організація кімнати даних");

- "Аудиторські послуги";

- "Архівація документації ліквідовуваних банків";

- "Організація зберігання майна";

- "Радник уповноваженого обличчя Фонду гарантування вкладів фізичних осіб";

- "Суб'єкти оцінної діяльності" і інші напрями.

Вимоги Положення не поширюються на виконання робіт (надання послуг), необхідних для реалізації вимог ст. 41.1 Закону "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", а також на постачання товарів неплатоспроможним банкам або банкам, які ліквідовуються.

Відбір осіб для виконання робіт (надання послуг) неплатоспроможному банку або банку, який ліквідовується, здійснюється в наступному порядку:

- проводиться процедура кваліфікаційного відбору на право укладення з Фондом гарантування вкладів фізосіб як тимчасовим адміністратором/ліквідатором або уповноваженим обличчям Фонду (у разі делегування йому відповідних повноважень) договорів на виконання робіт (надання послуг);

- складається перелік осіб, відібраних Фондом по напрямах діяльності.

Планові кваліфікаційні відбори здійснюються Фондом 1 раз на рік до 1 квітня кожного року. При необхідності Фонд може проводити додаткові кваліфікаційні відбори.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини