Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Повідомити про порушення реалізації алкоголю і сигарет в Одеській області можна по смартфону

18 травня 2016, 14:57
590
0
Реклама

У рамках боротьби з корупцією Головне управління ГФС у Одеській області представило інноваційний проект "Check and drink"який був розроблений за підтримки ГФС.

Кожен громадянин може встановити додаток на мобільний пристрій і попереджати про правопорушення, у тому числі з боку представників фіскальних органів.

Додаток дозволяє перевірити наявність у підприємств ліцензій на виробництво і реалізацію алкоголю, а також ліцензії на реалізацію тютюнових виробів в Одеській області.

Також користувачі додатка зможуть відправити скаргу про порушення підприємством законодавства - повідомити про проблеми з фіскальним чеком, реалізацію контрафактної продукції, реалізації продукції неповнолітнім та ін. Скарга відразу вирушає в ГФС і буде оброблена в найкоротші терміни.

Мета - боротьба з тіньовим оборотом підакцизної групи товарів і недопущення реалізації підакцизної продукції неповнолітнім. Передбачається, що програма дозволить створити рівні умови для ведення бізнесу, зробить Одеський регіон привабливішим для туристів і збільшить надходження до держбюджету від реалізації підакцизної групи товарів.

За інформацією
ГФС


Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини