Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Команда КПМГ в Україні взяла участь в підготовці видання "Міжнародний комплаенс"

17 травня 2016, 16:43
1244
0
Автор:
Реклама

У травні цього року була опублікована книга "Міжнародний комплаенс"підготовлена за участю тридцяти офісів КПМГ. Українська команда КПМГ написала розділ, присвячений практиці і трендам комплаенса в Україні. На сьогодні видання являється безпрецедентнимоскільки комплаенс відносно молодий напрям серед широкого спектру юридичних послуг. Книга буде корисною як студентам юридичних факультетів, так і практикуючим юристам.

У розділі, підготовленому українською командою КПМГ, зібрана аналітика по напрямах, які повинна охоплювати сфера комплаенс в Україні; видам і об'ємах відповідальності, яку може нести бізнес, топ-менеджмент і акціонери за невідповідність вимогам українського законодавства; окрему увагу автори видання приділили п'яти типовим помилкам, які допускають іноземні інвестори на українському ринку у своєму баченні комплаенса.

Тетяна Херувимова, старший юрист,, і Ольга Дубаневич, юрист КПМГ в Україні відмітили, що для команди КПМГ це перший досвід підготовки видання такого рівня. Українське законодавство досить адаптоване для побудови системи комплаенса, але паралельно необхідно розвивати культуру застосування комплаенс-программ серед представників бізнесу. Юристи вважають, що підготовлена аналітика по розвитку вітчизняного комплаенса згодиться не лише колегам-юристам, але і покаже особливості українського ринку для інвесторів.

КПМГ - це синергія роботи команд не лише на глобальному, але і локальному рівні. Тетяна Херувимова дякує за активну участь в підготовці розділів команди Оксани Олеховой, старшого менеджера відділу податково-юридичного консультування, і Юрія Кацера, старшого радника, що виконує обов'язки керівника відділу юридичного консультування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини