Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнений порядок проведення реєстраційних дій для юрособ на території АТО

17 травня 2016, 15:01
2344
0
Автор:
Реклама

Сьогодні, 17 травня, Верховна Рада ухвалила Закон про внесення змін до Закон "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" відносно безперешкодній діяльності органів місцевого самоврядування (законопроект № 4048).

Законом на період проведення АТО встановлюється заборона проведения реєстраційних дійпов'язаних з ізменением складу засновників (учасників) і керівника юрособищо знаходиться в населених пунктах, на території яких органи держвлади тимчасово не здійснюють свої повноваження, і в населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення.

Під час проведення АТО в населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, на території яких органи держвлади здійснюють свої повноваження, можливе проведення реєстраційних дій для юрособ публічного правапов'язаних зі зміною складу засновників (учасників) і керівника, а також для юрособ частки правапов'язаних зі зміною складу засновників (учасників) і керівника, за умови, що документи подаються в паперовій формі особисто засновниками (учасниками) і керівником такої юрособи частки права.

Уточнюється, що суб'єкти господарювання звільнені від плати за користування земельними ділянками державній і комунальній власності в населених пунктах, на території яких органи держвлади тимчасово не здійснюють свої повноваження, і населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення. Також суб'єктам господарювання скасована орендна плата за користування державним і комунальним майномяке знаходиться в населених пунктах, на території яких органи держвлади тимчасово не здійснюють свої повноваження, і населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини