Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

AstapovLawyers об'єднуються з балтійською юрфірмою

16 травня 2016, 13:56
2253
2
Автор:
Реклама

Сьогодні, 16 травня, в прес-центрі інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ МЮГ AstapovLawyers оголосила про злиття з європейською юридичною фірмою Baltic Business Group і створення нової юрфірми "Eterna Law".

"Baltic Business Group - це наші хороші друзі, з якими ми працюємо близько 5 років і ось вирішили одружитися" - коментує злиття Андрій Астаповкерівний партнер AstapovLawyers.

За словами представника балтійської компанії Євгенія ЛукашукаBaltic Business Group існує на ринку юруслуг вже більше 10 років, має офіси в Ризі і Дюссельдорфі. Фірма працює не лише з юридичними і фізичними особами, але і з держкомпаніями і місцевим самоврядуванням.

Олег Мальскийпартнер AstapovLawyers, розповів, що таке злиття дасть можливість працювати з фондами ЄС і деякими інноваціями. Також новонароджена фірма планує відкрити офіс у Відні і притягнути до співпраці громадян США.

"Ми давно мріяли створити своєрідний міст між Сходом і Заходом"- відмічає Мальский. Зараз ЮФ Eterna Law об'єднає офіси в Києві, Москві, Алматы, Ризі і Дюссельдорфі.

Назва нової фірми дуже символічна: "eterna" з латині переводиться як вічність, "law" в перекладі з англійського означає право. Оновилася і корпоративна айдентика, яка є червоним кругом. Як пояснив пан Мальский, такий круг символізує не лише вічність, але і сфокусовану на наданні якісних послуг клієнтам (круг трохи схожий на об'єктив фотоапарата).

У свою чергу Олег Бекетовще один партнер AstapovLawyers, відмітив, що таке злиття - це не лише нові можливості, але і виклик : "Треба збудувати єдину політику компанії, а клієнтам звикнути до нового бренду". Проте, юристи цілком готові впоратися з можливими труднощами і прагнуть до того, щоб їх бренд був впізнанний, а якість послуг тільки покращувалася.

Кристина Головко, ЮРЛИГА

Фото: Євгеній Король, Юридична практика

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини