Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юрист з штучним інтелектом "Рос" був найнятий на свою першу юрфірму

16 травня 2016, 09:55
6946
9
Автор:
Реклама

Юридична фірма Baker & Hostetler оголосила, що вони наймають штучний інтелект Рос (розробку компанії IBM) управляти їх практикою банкрутства, яка на даний момент складається з майже 50 юристів. За словами керівного партнера і співзасновника компанії Ендрю Арруда, інші фірми теж отримали дозвіл на роботу з Росом, і вони незабаром також про це оголосять.

Рос, перший у світі адвокат з штучним інтелектом, був розроблений на когнітивному суперкомп'ютері Watson компанії IBM, щоб читати і розуміти мову, висувати гіпотези, коли ставлять питання, досліджувати, а потім генерувати відповіді разом з посиланнями і цитатами, щоб підкріпити свої виводи. Рос вчиться з досвіду: чим більше ви з ним працюєте, тим швидше він функціонує і засвоює знання.

"Ви ставите Ваші питання на простій англійській мові, як колезі, і Рос, вичитавши усе зведення законів, вмить видає відповідь з актуальними посиланнями на законодавство, прецеденти і інші додаткові джерела права", - роз'яснюється на офіційному веб-сайті Роса. Крім того, Рос стежить за законодавством і правовою ситуацією цілодобово, щоб повідомити вас про нові судові рішення і останні нормативні зміни, які можуть вплинути на вашу справу.

Рос також скорочує час пошуку, звужуючи результати з тисячі варіантів до найбільш релевантних відповідей. Відповіді надаються на найзрозумілішій, невимушеній мові.

Боб Крэйг, інформаційний директор Baker & Hostetler, пояснює сенс прийому на роботу такого співробітника : "У компанії Baker & Hostetler ми віримо, що нові технології, такі як когнітивні обчислення і інші комп'ютерні форми допоможуть нам поліпшити послуги, які ми надаємо клієнтам".

"Baker & Hostetler використовувала Роса з перших днів його функціонування, і ми гордимося партнерством з істинним лідером в галузі, оскільки ми продовжуємо розвивати додаткових юридичних помічників з штучним інтелектом", - додав Боб Крэйг.

Джерело: Futurism

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини