Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тимчасово заборонені санітарні вирубування в лісах

13 травня 2016, 16:03
1037
0
Реклама

Кабінет Міністрів розпорядився тимчасово припинити санітарно-оздоровчі заходи (вирубування) в лісах. Про це раніше повідомив Міністр екології і природних ресурсів Остап Семерак.

Вирубування заборонили до перегляду нормативно-правових актів, регулюючих порядок і правила їх здійснення.

У свою чергу, Державне агентство лісових ресурсів планує в найкоротші терміни переглянути і удосконалити ці нормативно-правові акти з метою збереження лісових насаджень від незаконних вирубувань.

Буде створена міжвідомча робоча група для розробки (до кінця травня - початку червня) змін в Санітарні правила в лісах України.

Зокрема, планується залучення представників органів місцевого самоврядування до складу спеціальних комісій, за рішенням яких видаватиметься дозвіл на санітарне вирубування. Крім того, планується обговорити питання ширшого застосування вибіркових і поступових вирубувань з використанням легко-трелювальних установок.

У свою чергу, Минагрополитики ініціює створення міжвідомчої комісії з перевірки стану лісів і проведення санітарно-оздоровчих заходів.

Джерело: Урядовий портал


Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини