Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як зберігаються особисті справи держслужбовців?

11 травня 2016, 12:30
1145
0
Автор:
Реклама

Нацгосслужба наказом від 22 березня 2016 роки № 64 затвердила Порядок ведення і зберігання особистих справ державних службовців.

Встановлено, що в особистій справі держслужбовця міститься інформація, що відбиває стосунки, що виникають у зв'язку зі вступом на держслужбу, проходженням і припиненням служби, а також біографічні і інші дані про держслужбовця.

Ведення, облік і зберігання особистих справ здійснює служба управління персоналом держоргану, в якому працює держслужбовець.

Особисті справи держслужбовців є документами з обмеженим доступом і повинні зберігатися в опечатаних металевих шафах або сейфах. Кожна особиста справа підшивається в окрему теку формату А4, на якій вказуються прізвище, ім'я, по батькові держслужбовця, порядковий номер особистої справи.

Особисті справи держслужбовців, які проходять держслужбу, зберігаються окремо від особистих справ держслужбовців, що припинили державну службу.

Після звільнення держслужбовця його особиста справа залишається в службі управління персоналом і передається в архів.

У разі призначення особи на посаду держслужби в держоргані, в якому ця особа працювала раніше, рекомендується використовувати те, що склалося раніше особиста справа, до якої залучається оновлена особиста картка держслужбовця.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини