Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яке устаткування треба мати підприємствам, що переробляють металобрухт?

6 травня 2016, 17:20
1120
0
Автор:
Реклама

Мінекономрозвитку наказом від 29 березня 2016 роки № 524 затвердило Перелік устаткування, яке необхідно мати спеціалізованому підприємству і його приймальним пунктам або спеціалізованому металургійному переробному підприємству при здійсненні операцій з металобрухтом.

У перелік устаткуванняякі необхідно мати спеціалізованому підприємству для здійснення госпдіяльності по заготівлі, переробці металобрухту, входить:

- ломоперерабатывающее устаткування;
- вантажопідйомне устаткування, яке забезпечує можливість переміщення ломи, його розвантаження або завантаження в транспортні засоби і пройшло техогляд;
- ваги, повірені у встановленому законодавством порядку;
- тара або відсіки для окремого зберігання металобрухту по видах (треба тільки для госпдіяльності, пов'язаної з кольоровими металами);
- засіб вимірювальної техніки, використовуваної при здійсненні радіаційного контролю.

У приймальному пункті спеціалізованого металургійного переробного підприємства для здійснення госпдіяльності по заготівлі, переробці металобрухту треба мати усе вищезгадане устаткування, окрім ломоперерабатывающего. Також для госпдіяльності, пов'язаної з кольоровими металами, знадобиться устаткування для різання з електричним приводом або з двигуном внутрішнього згорання, тара або відсіки для окремого зберігання металобрухту по видах. А для приймальних пунктів чорних металів додатково потрібне устаткування для механічного або вогневого (газополум'яною) різання.

Спеціалізованому металургійному переробному підприємству при здійсненні операцій з металобрухтом треба мати:

- виробниче, технологічне устаткування (у тому числі піч), ваги, вантажопідйомне устаткування;
- засіб вимірювальної техніки, використовуваної при здійсненні радіаційного контролю.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини