Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнені нюанси проходження служби військовослужбовцями держспецзв'язку

6 травня 2016, 17:02
795
1
Автор:
Реклама

Держспецзв'язки наказом від 24 березня 2016 року № 227 затвердила Інструкцію про порядок застосування Положення про проходження військової служби військовослужбовцями Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації.

Військовослужбовець не пізніший, ніж за 3 місяці до закінчення терміну дії діючого контракту про проходження військової служби повинен подати в порядку підпорядкування рапорт на ім'я начальника, який має право підписання контракту, з проханням про укладення нового контракту.

У разі позитивного рішення по рапорту, підрозділ кадрового забезпечення вживає заходи відносно укладення з військовослужбовцем нового контракту.

У разі відсутності позитивного рішення, безпосередній начальник не пізніший, ніж за 2 місяці до закінчення дії існуючого контракту про проходження військової служби повинен попередити військовослужбовця про намір не укладати з ним новий контракт і провести з військовослужбовцем індивідуальну бесіду, а підрозділ кадрового забезпечення - вжити заходи по звільненню військовослужбовця з військової служби у зв'язку із закінченням терміну контракту.

Також встановлено, що для проведення атестації військовослужбовців у структурних підрозділах Адміністрації держспецзв'язку і підрозділах держспецзв'язку створюються атестаційні комісії. Склад вказаних комісій затверджується відповідно головою держспецзв'язку або особою, що тимчасово виконує його обов'язки, начальником підрозділу держспецзв'язку. Атестація військовослужбовців проводиться один раз в 5 років.

У період між атестацією проводиться щорічне оцінювання виконання військовослужбовцям посадових обов'язків.

Щорічне оцінювання проводиться безпосереднім начальником військовослужбовця, при цьому визначається якість виконання завдань і обов'язків, визначених в посадових інструкціях, професійний рівень, особиста дисциплінованість.

Результати щорічної оцінки повинні враховуватися при атестації військовослужбовців, розгляді питання відносно їх призначення, переміщення, заохочення, продовження терміну служби по новому контракту, залишення на службі понад граничний вік.


Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини