Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВС вирішило, як підготувати до служби поліцейських-новачків

5 травня 2016, 18:00
1600
0
Автор:
Реклама

МВС наказом від 16.02.2016 № 105 затвердило Положення про організацію первинної професійної підготовки поліцейських, які уперше прийняті на службу в поліції.

Як відзначається в документі, поліцейські, які уперше прийняті на службу в поліції, проходять професійну підготовку з метою придбання спеціальних навичок, необхідних для виконання повноважень поліції, у тому числі що відповідає спецпідготовку по зберіганню, носінню, застосуванню і використанню вогнепальної зброї.

Професійна підготовка проводиться на базі установ Національної поліції.

Під час профподготовки слухачі розподіляються на учбові групищо складаються не більше ніж з 30 чоловік, з числа яких призначається командир учбової групи.

У установах профподготовки створюються належні умови для проживання та харчування слухачів. Слухачі в період проходження профподготовки можуть бути заохочені або притягають до дисциплінарної відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Професійна підготовка поліцейського може здійснюватися по індивідуальному учбовому плану без відриву від служби у зв'язку з обставинами, які не дозволяють на тривалий час виїхати за межі дислокації підрозділу, в якому поліцейський призначений на посаду.

Поліцейських, які не пройшли професійну підготовкузалучати до виконання повноважень поліції, допускати до роботи з інформацією з обмеженим доступом або до будь-якої діяльності, пов'язаної з використанням зброї і спеціальних засобів (окрім учбових і тренувальних занять під час проходження професійної підготовки) забороняється.

Проходження поліцейським профподготовки підтверджується довідкою про закінчення первинної професійної підготовкияка залучається до особистої справи.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини