Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін уточнив порядок обслуговування небюджетних рахунків клієнтів

20 квітня 2016, 15:10
666
0
Автор:
Реклама

Наказом від 18 березня 2016 року № 370 Мінфін затвердив Зміни в Порядок казначейського обслуговування небюджетних рахунків клієнтів.

Документ доповнений нормами, якими встановлено, що для здійснення розрахунків в системі Казначейства клієнт формує і представляє документи в неї у електронному вигляді впродовж операційного дня в межах операційного часу, визначеного органом Казначейства. Документи, що поступили після операційного часу, обробляються на наступний операційний день.

Казначейство розміщує на своєму веб-сайті інформацію про порядок подачі документів у електронному вигляді і контактні телефони відповідальних осіб.

Підтвердженням успішної передачі документів в електронному вигляді в системи Казначейства являється те, що відповідає сповіщення.

У випадку неможливості передачі документів у електронному вигляді в системі Казначейства з технічних причин або в інших випадках, визначених законодавством, в орган Казначейства видаються документи на паперових і електронних носіях.

Датою і часом отримання документів у електронному вигляді органом Казначейства є дата і час, зафіксовані в повідомленні системи про їх отримання.

Потім перевірки документів в електронному вигляді, переданих клієнтом, на відповідність вимогам законодавства, орган Казначейства виконує платіжне доручення з накладенням ЭЦП, про що інформує клієнта.

Якщо прислані в електронному вигляді документи сформовані з порушенням вимог законодавства, то платіжне доручення, подане в електронному вигляді, повертається засобами системи Казначейства з накладенням ЭЦП з вказівкою причини повернення без виконання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини