Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначені правила організації продовольчого забезпечення Збройних Сил

22 березня 2016, 16:09
1045
0
Автор:
Реклама

Міноборони наказом від 9 лютого 2016 роки № 62 затвердило Інструкцію по організації продовольчого забезпечення Збройних Сил України і годування штатних тварин військових частин Збройних Сил України шляхом залучення суб'єктів господарювання.

Документ визначає порядок взаємодії Міноборони і суб'єктів господарювання відносно живлення військовослужбовців Збройних Сил і штатних тварин військових частин.

Продовольче забезпечення у Збройних Силах військових частин, окрім військових частин, підлеглих Головному управлінню розвідки Міноборони, здійснюється шляхом:

- укладення договорів про закупівлю послуг із забезпечення харчуванням за контрактом;
- отримання цих послуг;
- встановлення особливостей отримання послуг із забезпечення харчуванням за контрактом в польових умовах;
- годування штатних тварин;
- освіження запасів продовольства;
- забезпечення військовим майном, необхідним для організації живлення особового складу ВСУ в стаціонарних і польових умовах;
- визначення завдань, які покладаються на структурні підрозділи Міноборони, Генштаб Збройних Сил, інші органи військового управління і військові частини під час здійснення продовольчого забезпечення ВСУ, а також по здійсненню контролю за станом продовольчого забезпечення.

У військовий час ця Інструкція не застосовується.

Послуги із забезпечення харчуванням по контракту надаються впродовж терміну дії договору, ув'язненого між замовником (Міноборони) і виконавцем за результатами проведення процедур закупівлі.

Виконавцем виступає суб'єкт господарювання незалежно від організаційно-правової форми і форми власності, визначений Міноборони, з яким укладений договір про закупівлю послуг з живлення.

Вартість послуг із забезпечення харчуванням за контрактом включає усі витрати, пов'язані з організацією живлення (вартість продуктів харчування, транспортні витрати, оплата комунальних послуг, сплата податків, інші обов'язкові платежі).

Для особового складу ВСУ, який не підлягає забезпеченню за держзасоби, продовольче забезпечення здійснюється за плату.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини