Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати прийняли рекомендації ЄС для внутрішньої реформи Верховної Ради

17 березня 2016, 17:56
616
1
Реклама

На вечірньому засіданні парламенту 17 березня депутатами прийнята постанова про заходи по реалізації рекомендацій по внутрішній реформі і підвищення інституціональної здатності Верховної Ради України (проект № 4219).

Постановою признаються Рекомендації Місії Європарламенту як основа для внутрішньої реформи і підвищення інституціональної здатності Верховної Ради України.

Заплановано створити за участю голів депутатських фракцій (груп) Робочий гурт для підготовки і сприяння реалізації в співпраці з Європейським парламентом плану заходів, спрямованих на забезпечення впровадження рекомендацій Місії Європарламенту.

Документ містить 52 рекомендації ЄС для ВР стосовно дотримання етичних норм і стандартів поведінки; коаліції, опозиції і діалогу у ВР; адміністративній здатності; наближення українського законодавства до права Євросоюзу; відкритості, прозорості і підзвітності громадянам; політичного нагляду за старанною гілкою влади; законодавчої здатності і законотворчого процесу в українському парламенті і так далі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини