Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як оприлюдняться засновницькі документи юрособи на сайті Мінюсту?

16 березня 2016, 09:50
5047
0
Автор:
Реклама

У листі № 6362/1225-0-26-16/19.3 Мінюст роз'яснив нюанси обнародування на веб-сайті Міністерства засновницьких документів юрособи.

Нагадується, що до впровадження програмного забезпечення ЕГР, а також функціонування порталу електронних сервісів юрособ, фізосіб - підприємців і громадських формувань обнародування засновницьких документів юрособи здійснюється на веб-сайті Міністерства юстиції.

Мінюст надав можливість безкоштовного доступу через сайт Міністерства до результатів надання админуслуг у сфері держреєстрації, у тому числі до виписки і засновницьких документів юрособи. Доступ здійснюється шляхом пошуку за кодом доступу, перегляду, копіювання і розпечатування.

Для цього при створенні безкоштовного запиту відомостей в ЕГР на офіційному веб-сайті Мінюсту по посиланню: https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch/ заявникові слід вибрати вкладку "Результат надання адміністративних послуг" і ввести унікальний кодрозміщений в правому верхньому кутку опису документів, що надаються юрособою держреєстраторові для проведення реєстраційної дії (далі - опис документів).

Усі описи документів, видані після 01.01.2016 р., містять унікальний код, який дає можливість доступу до результатів надання админуслуг у сфері держреєстрації, у тому числі до засновницьких документів юрособи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини