Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пропонується впровадити електронні закупівлі на Донбасі

15 березня 2016, 09:01
524
0
Реклама

У ВР зареєстрований депутатський законопроект № 4199 про внесення змін до деяких законодавчих актів відносно забезпечення потреб держави і територіальних громад Донецької і Луганської областей.

Пропонується внести зміни в статтю 11 (Завершальні і перехідні положення) Закону про тимчасові заходи на період проведення АТО і частина першу розділу VIII (Завершальні і перехідні положення) Закону про публічні закупівлівстановивши, що закупівля товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб держави і територіальних громад Донецької і Луганської областей здійснюється з урахуванням норм, визначених Законом про публічні закупівлі.

Передбачається, що Закон про публічні закупівлі для Донецької і Луганської обласних державних адміністрацій вводиться в дію з 1 квітня 2016 року.

Потреба у впровадженні електронної системи закупівель на Донбасі обумовлена особливостями, пов'язаними з проведенням АТО, спеціальними правами і обов'язками військово-цивільних адміністрацій, а також необхідністю максимально відкритого і публічного використання державних субвенцій на відновлення об'єктів соціальної і транспортної інфраструктури, житлового фонду і так далі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини