Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

При держслужбі зайнятості створений проектний офіс реформ

4 березня 2016, 17:03
1469
0
Реклама

Для впровадження реформи ринку праці при Державній службі зайнятості створений проектний офісдо якого увійшли представники найбільших міжнародних організацій, представлених в Україні : Всесвітнього банку, Міжнародної організації праці, Міжнародної організації по міграції, Програми розвитку ООН, Представництва DVV International в Україні, Британської Ради в Україні, Європейській Бізнес Асоціації, Американської торгової палати в Україні, Американо-української Ділової Ради в Україні, Фонду польсько-української співпраці та ін.

"Дуже скоро ми створимо Національне агентство зайнятості, і це буде абсолютно нова структура, яка змінить службу зайнятості. Головне завдання проектного офісу полягає в супроводі процесу реформи і наданні якісних консультацій відносно того, як ці зміни краще впроваджувати", - повідомив замголови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко.

Одним з перших питань, які обговорювалися під час засідання проектного офісу, стало визначення основних напрямів реформування і створення єдиного інформаційного ресурсу держслужби зайнятості, який повинен відповідати сучасним викликам ринку праці.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини