Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Землі оборони використовуватимуться для розміщення засобів зв'язку, навігації і спостереження

3 березня 2016, 17:20
680
0
Реклама

Землі оборони, призначені для розміщення і постійної діяльності військових частин, установ, військово-учбових закладів, підприємств і організацій Збройних Сил України, використовуватимуться також для розміщення засобів зв'язку, навігації і спостереження (радіотехнічного забезпечення).

Це передбачено законопроектом "Про внесення зміни в статтю 4 Закону України "Про використання земель оборони"який погоджений урядом і буде переданий на розгляд ВР.

Документом передбачено використання об'єднаної цивільно-військової системи організації повітряного руху України, керівництво якої в період здійснює Генеральний штаб ВСУ. Таке рішення про використання земель Генштаб прийматиме за погодженням з органами місцевого самоврядування або місцевими органами виконавчої влади і Міноборони.

Прийняття змін повинне посприяти ефективнішому використанню вже виділених земельних ділянок, дозволить не виводити з користування землі іншого призначення для розміщення засобів зв'язку, навігації і спостереження (радіотехнічного забезпечення), зменшити витрати на створення енергетичної, транспортної і соціальної інфраструктур при введенні в експлуатацію нових засобів.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини