Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлені правила організації і проведення військового стажування

26 лютого 2016, 18:00
863
0
Автор:
Реклама

Міноборони наказом від 12 січня 2016 року № 5 відновило Інструкцію про порядок організації і проведення військового (флотською) стажування, учбового, виробничого, ремонтного, корабельного і інших видів практики курсантів (слухачів, студентів) вищих військових учбових закладів, військових учбових підрозділів внз.

Стажування проводиться з метою придбання і вдосконалення курсантами необхідних знань, умінь і практичних навичок у виконанні обов'язків по відповідній посаді у військових частинах (установах, організаціях) Збройних Сил або у військових формуваннях, підлеглих іншим держорганам виконавчої влади.

Практика проводиться з метою придбання курсантами умінь і практичних навичок у виконанні технологічних операцій, техобслуговування і ремонту озброєння і військової техніки (далі - ВВТ), реалізації службових завдань військово-професійної діяльності.

Практика і стажування проводяться у військових частинах, учбових центрах, підрозділах забезпечення учбового процесу вченого закладу, а також на держпідприємствах, що відносяться до сфери управління Міноборони (по їх згоді), і ремонтних базах Збройних Сил.

Стажування організовується для курсантів випускних курсів і проводиться на посадах і типах ВВТ, на яких надалі передбачається проходження ними служби. А учбова практика організовується на кожному курсі навчання.

Стажування проводиться в період інтенсивної бойової підготовки військ і перед виконанням атестаційних робіт (проектів, завдань) одночасно для усіх курсантів. Тривалість і терміни стажування визначаються освітніми програмами по кожній спеціальності і учбовими планами внз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини