Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Міноборони затвердили антикорупційну програму

15 лютого 2016, 16:34
473
0
Реклама

У Міністерстві оборони повідомили, що основними пріоритетами в діяльності оборонного відомства в поточному році являється, зокрема, усунення корупційних ризиків, пов'язаних з соціальним захистом військовослужбовців і членів їх сімей, в першу чергу - грошовим, продовольчим, речовим і житловим забезпеченням учасників АТО.

Міністерство також посилить внутрішній контроль за системою і процедурами електронних закупівель, постачанням і наданням послуг, обліком військового майна, а також розширить співпрацю з оборонними відомствами Великобританії, Норвегії, НАТО і міжнародною організацією "Трансперенси Интернешнл" з питань розвитку системи боротьби з корупцією.

Серед інших пріоритетних завдань Міноборони - усунення корупційних ризиків з метою недопущення втрат оборонного бюджету, забезпечення відкритості в діяльності Міноборони, надання жорсткої оцінки результатів роботи посадовців на усіх управлінських рівнях по попередженню з корупцією.

Антикорупційна програма також дозволить істотно посилити відповідальність посадовців за здійснення карних і адміністративних правопорушень, пов'язаних з корупцією. Якщо військовослужбовцем стали відомі факти, пов'язані з проявами корупції у своїй військовій частинівони можуть телефонувати (044) 454-73-07, і повідомити про здійснення правопорушень.

За інформацією Міноборони

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини